Başkan Ağan: “Sahada olmaya devam edeceğiz”;

Başkan Ağan: “Sahada olmaya devam edeceğiz”

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ağan, ilçede 2023 yılına kadar sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi....

KARAKÖPRÜ - AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, partinin ana kademe, gençlik kolları, kadın kollarının yanı sıra Belediye Başkanı Metin Baydilli ve meclis üyeleriyle her zaman vatandaşlarla bir ve beraber olmaya devam ettiklerini kaydetti.

İlçede gerçekleştirdikleri vatandaş ve esnaf ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Ağan, “Bizi ayıran en önemli özellik, seçimlerin hemen ardından teşkilatımız ve belediyemiz ile beraber her zaman sahadayız, sahada olmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımız da bunu görüyor ve 20 yıldır olduğu gibi partimize güveniyor. Sahadan aldığımız talep, şikayet ve önerileri ilgili kurumlarımıza paylaşıp çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

İktidarda kaldıkları süre boyunca her fırsatta AK Parti olarak Karaköprülü hemşerilerinin ve esnafın yanında olduklarını, onları ziyaret ettiklerini kaydeden Ağan, şunları ifade etti:

“Onların taleplerini, önerilerini dinlemeye dikkat ettik. Çünkü hepimiz Karaköprü’de yaşıyoruz ve bu ilçeyi kalkındırmanın yolu birlikte hareket etmekten geçiyor. Belediye başkanımız ve teşkilatlarımız ile beraber vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelerek, fikir alışverişi yapmaya devam edeceğiz. Karaköprümüzü hep birlikte çalışarak Güneydoğu’nun parlayan yıldızı haline getireceğiz. Esnafımıza bize gösterdikleri teveccüh ve verdikleri destek için gönülden teşekkür ediyorum.”

Esnaf, iş yeri, ev, merkez ve kırsal mahallerde vatandaş ziyaretlerini sürdüreceklerini söyleyen Başkan Ağan, 2023 yılına kadar sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak için gece gündüz çalışacaklarını sözlerine ekledi.

BİHA




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum