Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazır;

Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazır

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince yapımı süren Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazır hale getirildi....

ŞANLIURFA -Tarım ve Orman Bakanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü iş birliğiyle hibe desteği kapsamında başlatılan projenin yapım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinin inşaatında sona geldi.

Siverek-Diyarbakır kara yolunun 10’uncu kilometresinde bulunan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi modern yapısıyla da dikkat çekiyor. Çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları yapılan merkez açılış için gün sayıyor.

10 bin metrekarelik alanda 2 bin metrekare kapalı alanı bulunan merkezde ilk kabul binası ve bakım ünitesi, köpek karşılama, yıkama bölmeleri, 4 bloktan oluşan 400 köpeğin aynı anda yer alabileceği yazlık ve kışlık barınaklar, kuduz karantina odaları, 50 kedi evi, bir idari bina, veteriner hekim odaları, ameliyathane, kuru yem deposu ve personel odası ye alıyor.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde bakım, tedavi, rehabilitasyon çalışmalarının tümü veteriner hekimlerinin koordinesinde hijyenik ve modern tesiste yapılacak.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum