Şanlıurfaspor galibiyeti unuttu!;

Şanlıurfaspor galibiyeti unuttu!

Şanlıurfaspor ligin 18. haftasında seyircisi önünde Kırşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı yeşilli ekibin 3 puan hasreti sürüyor....

ŞANLIURFA – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 18. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kırşehir Belediyespor'u konuk etti.

11 Nisan Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 13:00'da başladı.

Müsabakayı Tekirdağ bölgesi hakemlerinden Mehmet Ali Özer yönetti. Barış Çardaklı ve Mahmut Gülle’nin yardımcı hakem olarak görev yaptığı müsabakada, Erdem Demirtaş dördüncü hakem olarak görev üstlendi.

Mücadelenin ilk yarısı her iki takım da istekli bir oyun sergilemedi. Pozisyon açısından epey kısır geçen ilk devre golsüz tamamlandı.

İKİNCİ DEVREDE KARŞILIKLI GOLLER

Konuk ekip Kırşehir Belediyespor, maçın ikinci yarısına hızlı başladı. Kırşehir Belediyespor geliştirdiği etkili ataklardan sonra maçın 50. dakikasında Ozan Karabacak’ın gollü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra daha çok baskı yapan sarı yeşilliler, karşılaşmanın 59. dakikasında Kemal Can Aydemir ile eşitliği sağladı: 1-1. Ancak maçın geri kalan bölümünde iki taraf da birbirlerine üstünlük sağlayacak skor üretemedi.

Şanlıurfaspor, bu skorla puanını 23’e getirerek puan tablosunda 7. sırada yer aldı. Sarı yeşilli ekibin lider Pendikspor ile arasındaki puan farkı da 16’ya yükseldi. Kırşehir Belediyespor ise hanesine yazdırdığı 1 puanla puan tablosunda 9. sırada kendine yer buldu. 

ŞANLIURFASPOR’DA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk yarının sonuna kadar 3 teknik direktör değiştiren Şanlıurfaspor yine de istediği başarıyı yakalayamadı.

Şanlıurfaspor yönetimi, kasım ortasında takımı Ali Tandoğan’a teslim etti ancak o günden beri de galibiyet yüzü göremedi. Ceylanlar, Tandoğan yönetiminde ilk çıktığı ilk karşılama olan Isparta 32 Spor’a sahasında mağlup olurken, Akhisarspor, Pendikspor, Uşakspor ve Kırşehir Belediyespor karşılaşmalarından beraberlikle ayrıldı. Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tura kadar yükselen sarı yeşilli ekip, Tandoğan yönetiminde Royal Hastanesi Bandırmaspor’a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak kupadan elendi.

Taraftarlar sezon başında şampiyonluğa en büyük aday olarak gösterilen Urfa temsilcisinin gidişatına bir son vermesi gerektiğini belirterek sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

STAD: 11 Nisan Stadyumu

HAKEMLER: Mehmet Ali Özer, Barış Çardaklı, Mahmut Gülle, Erdem Demirtaş

ŞANLIURFASPOR: 1. Murat Demir, 4. Kemal Can Aydemir, 6. Caner Koca, 8. Vedat Bora, 10. Muhammed Samed Karakoç, 12. Muhammed Enes Durmuş, 19. Özgür Can Özcan, 23. Erkan Kaş, 24. Şiyar Kepir, 55. Yasin Dülger, 58. Burak Asan

YEDEKLER : 99. Mücahit Atalay, 5. Mustafa Çakır, 9. Kubilay Eren Şahin, 11. Behlül Aydın, 17. Ferhan Evren, 18. Emir Miray Köksal, 27. Can Erdem, 50. Sinan Kızılay, 63. Ferhat Çulcuoğlu, 88. Mustafa Durak.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR : 40. Bekir Demircan, 4. Oğuz Özden, 7. Tuğay Adamcıl, 22. Mehmet Eksik, 14. Fatih Çiplak, 18. Zihni Temelci 20. Hakan Erçelik, 23. Serhat Yeşilördek, 25. Sırat Yeşilördek, 58. Hasan Kaşıkara, 75. Ozan Karabacak.

YEDEKLER: 99. Ömer Kavurkacı, 2. Ömer Faruk Taş, 5. Erbay Eker, 8. Volkan Kılıç, 9. Can Muhammet Vural, 11. Tarık Kurt, 17. Eren Taşkın, 10. Emre Pehlivan, 77. Mert Ilıman, 44. Savaş Yorulmaz.


BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum