Urfa'da ulaşıma hava engeli! İptal oldu;

Urfa'da ulaşıma hava engeli! İptal oldu

Şanlıurfa'dan İstanbul'a gidecek uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilince yolcular mağdur oldu. Sık sık yaşanan bu durum tepkiye neden oldu....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da uçak seferi yine iptal oldu. Bu durum, GAP Havalimanı'nın konum itibariyle hava koşullarına elverişli bölgede olmadığı eleştirilerini bir kez daha gündeme getirdi. 

Bugün Pegasus Havayolu Şirketi'ne ait Şanlıurfa-İstanbul seferi, Şanlıurfa'daki olumsuz hava koşulları nedeni ile iptal edildi. Şirketten yapılan açıklamada uçuşun bugün saat 19:30'da yapılacağı belirtildi. Yolcular, havalimanın da kent merkezine uzak olmasından dolayı havalimanına giden yolcular orda adeta uçuş saatine kadar mahsur kalırken; İstanbul'da işi olan yolcular da mağduriyet yaşadı. 

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da sık sık aynı durumun yaşanmasına tepki gösteren yolculardan biri "Türkiye’nin en sıcak ilinde uçusa 3 saat kala, olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş iptal ediliyor! Havaalanı'nı Şanlıurfa'nın en kötü yerine inşaa edilmesinde emeği geçenleri Allaha havale ediyorum" dedi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum