“Utancımız olması gerekirken övünç oldu!”;

“Utancımız olması gerekirken övünç oldu!”

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Ahmet Tüysüz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığının dağıttıkları yardım paketleriyle ilgili üst geçitlere astırdığı afişlere tepki gösterdi....

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Ahmet Tüysüz, Büyükşehir Belediye Başkanlığının üst geçitlere astırdığı “148 bin adet yardım paketi dağıtımı gerçekleştirdik. Şanlıurfa’ya Değer” afişlerine ilişkin açıklamada bulundu.

 “Yoksulluğun utancımız olması gerekirken bunun övünç madalyası gibi üst geçitlere yazılmasından utanç duyuyoruz” ifadesini kullanan Tüysüz, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Bir yanlışın daha altını kalın ve kırmızı kalemle çizmek istiyoruz ki o da yardımların sunuş biçimidir. İnsanlara göstere göstere onları rencide ederek ve bunun şahsi hesabından yapılmış gibi himmetmiş gibi lütufmuş gibi sunulmasının da yanlışlığını ifade etmek istiyoruz. Kaldı ki tüm bunlar bir yana yüzbinlerce yardım edilmiş aileye yardım kolisi verilecek kadar yardıma muhtaç insanlarımız özellikle bu iktidar döneminde oluşmuş ise bundan utanç duymak ve bunu ortadan kaldırmak için bir çabanın olması gerekirken bir gurur kaynağı ve övünç madalyası olarak üst geçitlere yazılmış olmasını kabul edemiyoruz, bunu içimize sindiremiyoruz bundan şehrimiz adına utanıyoruz”.


BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum