Ceylanpınar'da başkanların kavgası barışa dönüşüyor!;

Ceylanpınar'da başkanların kavgası barışa dönüşüyor!

Ceylanpınar'da eski ve yeni belediye başkanlarının akrabaları arasında çıkan ve 1 kişinin de hayatını kaybettiği kavganın ardından barış için harekete geçildi. Taraflar önümüzdeki günlerde düzenlenecek yemekte barış ilan edecek....

CEYLANPINAR- Şanlıurfa Ceylanpınar İlçesi'nde yaklaşık 2 yıldır süren başkanlık kavgasında nihayet barışa dönüşüyor.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla Aralık 2019’da görevden alınan eski belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın yakınları ile yerine geçen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yakınları 2020 yılı Temmuz Ayı'nda belediye hizmet binası içerisinde kavga etti. Kavga gittikçe büyüdü ve sokağa taştı. Kavgada başına aldığı sopa darbeleriyle yaralanan eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın amcasının oğlu Enver Aksak bir süre gördüğü tedavinin ardından hayatını kaybetti. Aksak ve Soylu'nun mensubu olduğu Uçar ailesi arasında o günden bugüne husumet yaşanıyordu. 

Edinilen bilgiye göre iki ailenin barışması için AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve bazı kanaat önderleri devreye girdi. Taraflar barış için bir araya geleceklerini belirtti ve bir barış yemeği organize edildi. Her iki ailenin barıştırılması için 13 Aralık Pazartesi günü saat 13.30'da Ceylanpınar Aqua Park Tesisi'nde bir barış yemeği verilecek. Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu yemeğe herkesi davet ederek "Uçar ve Aksak aileleri arasında yapılacak olan barış yemeğinde sizleri aramızda görmekten onur duyarız" dedi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum