Sigaraya zam iddiası yalanlandı;

Sigaraya zam iddiası yalanlandı

Sigaraya zam iddiaları gündemdeki yerini korurken, iddia Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından yalanlansa da hala elden ele dolaşan zamlı liste dolaşıyor. Üstelik bayilerin de zam gelecek diye stok yapıp satış gerçekleştirmediği g...

Artan döviz kuru sonrası sigaraya zam geleceği iddiaları dün akşamdan bu yana sosyal medyanın gündeminde olmaya devam ediyor.

Pek çok kullanıcı zamlı listeyi paylaşıp gerçek olup olmadığını araştırırken, iddialara yanıt Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş'tan geldi. Başkan Aybaş, Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş "Zamlı haberlere haberlere itibar etmeyiniz. Fake yayılan sigara fiyat zammı 5 lira diye geçti. Gerçi olursa da şaşırmayın" dedi.

İddiaya bir yenisi daha eklendi. Bu kez de sigara satışı yapan yerlerin zam gelecek diye stok yaptığı ve müşterilere sigara satmadığı dile getirildi. Müşteriler, "Sigara bulmak için market market geziyoruz" diyerek duruma isyan etti.

Satış yapan yerler de bazı müşterilerin kartonla sigara talebinde bulunduğunu iddia ederek "Biz değil, bazı müşteriler stok peşinde" dedi. 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum