Akçakale’de öğretmenler için etkinlik;

Akçakale’de öğretmenler için etkinlik

Akçakale’de 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle türkü gecesi programı düzenlendi....

AKÇAKALE- Akçakale Belediyesi, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle türkü gecesi düzenlendi.

Programa, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Zülfikar Emiroğlu, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gerçek, Akçakale Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Öztürk, Akçakale Emniyet Müdürü Murat Yücel ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Etkinlik kapsamında Şanlıurfa Devlet Türk Halk Müziği ve sıra gecesi topluluğunca katılımcılara müzik şöleni yaşatılırken, katılımcılar türküler eşliğinde doyasıya eğlendi.

“HOCALARIMIZ BİZİM REHBERİMİZ, YOL GÖSTERİCİMİZ”

Öğretmenlerin yol gösterici olduğuna vurgu yapan Yalçınkaya, “Hocalarımız bizim rehberimiz, yol göstericimiz, bizim deniz fenerimiz. Denizde fırtınaya tutulduğumuzda, sis, kasırga olduğunda deniz fenerine bakarız. Hocalarımız bize yol gösterecek. Pozitif ilim yolunda, Hz. Ali'nin de dediği gibi 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.' O yüzden biz hocalarımızın her zaman emrinde ve yanındayız” ifadelerini kullandı.

Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

BİHA





Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum