Cumhur İttifakı erken seçimin olmayacağını açıkladı;

Cumhur İttifakı erken seçimin olmayacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli, erken seçim tartışmaları hakkında konuştu. Cumhur İttifakı liderlerine göre seçim 2023'te yapılacak....

Son zamanlarda muhalefet tarafından konuşulan erken seçim meselesi gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yaptığı son açıklamayla bu tartışmalara son noktayı koydu. Genel Merkez'de AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin 2023 yılında yapılacağını dile getirdi.



"YAHU OLMAYACAK ERKEN SEÇİM"

Erdoğan, erken seçim tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu:

"Hala erken seçim, erken seçim. Yahu olmayacak erken seçim. Haziran 2023..."



"15-20 AYDA SEÇİM YAPMAK İLKEL KABİLE İŞİ"

Modern dünyanın uygulamalarını ortaya koyan bir parti olduklarını ifade eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunlar kiminle yürüdüklerinin farkında değiller. Geçti o, onlar tarih oldu. 15 ayda bir, 20 ayda bir seçim yapmak bunlar ilkel kabilelerin işidir. Biz modern bir yapının, modern bir dünyanın şu anda uygulamalarını ortaya koyan bir partiyiz ve Cumhur İttifakı'yız."



"SEÇİM DEMEK KİME HİZMETTİR?"

Öte yandan AK Parti’nin Cumhur İttifakı’ndaki ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de erken seçim olmayacağını söyledi. Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu.

Erken seçim tartışmalarına değinen Bahçeli, "CHP, İP ve diğerlerinin yalnızca eleştirerek siyaset yapmaları aidiyetlerinin göstergesidir. Erken seçim falan yoktur. Seçim 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır. Seçim diyenler bozgun siyasetinin tarafındadır. Seçim demek kime hizmettir, nasıl bir siyaset anlayışıdır? Ekonomik sıkıntıları biliyoruz. Bu kez başaramayacaklar" açıklamasında bulundu.


BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum