MKYK Üyesi Polat, Urfa'daki uçuş krizinin takipçisi oldu;

MKYK Üyesi Polat, Urfa'daki uçuş krizinin takipçisi oldu

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, dün GAP Havalimanı'nda yaşanan uçuş krizinin takipçisi oldu. THY yetkilileri ile görüşen Polat, Şanlıurfa'da bir daha böyle mağduriyetlerin yaşanmaması için hassasiyet gösterilmesini istedi. Talep yanıtsız kalmadı...

Şanlıurfa'da dün sis nedeniyle İstanbul'a yönelik 2 uçak seferinin iptal olmasıyla yolcular duruma isyan etti ve havalimanında gerginlik yaşandı. Olay, siyasilerin de gündeminde yer aldı. 

Havayolu ulaşımı kentin çözüm bekleyen sorunları arasında yer almaya devam ederken, dün yaşanan mağduriyetin ardından AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat durumun takipçisi oldu ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile görüştü. "Hava şartları daha da olumsuz hala gelmeden böyle bir durum yaşanması üzücü" diyen MKYK Üyesi Polat, Şanlıurfa adına yaşanan mağduriyetin tekrarlanmaması için gereken hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini dile getirdi. Bugün düzenlenen ek sefer ile 150 yolcunun İstanbul'a ulaşımının sağlandığı ve uçuş emniyeti bakımından gerekli çalışmaların yapıldığı bilgisi paylaşıldı. 

MKYK Üyesi Polat'ın olayın takipçisi olması çözüm adına umut verici bir durum olarak yorumlandı. 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum