Balıklıgöl'de elektrikler kesildi, turistler mağdur oldu;

Balıklıgöl'de elektrikler kesildi, turistler mağdur oldu

Balıklıgöl ve Akarbaşı Çarşısı'nda yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle turistler Balıklıgöl'ü telefon flaşlarıyla gezmek zorunda kaldı, sokak lambalarının aydınlattığı yerlerde alışveriş yapabildi. Kesinti, şehrin imajına büyük zarar verdi....

Şanlıurfa'daki elektrik kesintileri artık turizmi de vurmaya başladı.

Yaz kış farketmeksizin özellikle kırsal mahallelerde yaşanan kesintiler tarıma büyük darbe vururken, şehir merkezinde de esnaf ve vatandaşlar özellikle haftasonu yaşanan kesintilerden dertli. Yıllardır her türlü tepkiye neden olan kesintilere radikal çözüm bulunmazken bugün o kesintiler Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekanı Balıklıgöl ve insan sirkülasyonun en yoğun olduğu Akarbaşı Çarşısı'nda yaşandı. Akşam saatindeki kesinti yüzünden Balıklıgöl'e gelen turist kafilesi ve yerli turistler bölgeyi telefonlarının flaşları yardımıyla gezmek zorunda kaldı. Çarşıda alışveriş yapanlar ise sokak lambasının aydınlığından yararlanmaya çalıştı.

O anlar amatör kameralara yansırken vatandaşlar "Biz artık kendimizden geçmişiz, turistlerden utandık" yorumunda bulundu. Sosyal medyada da durum "Gerçekten rezillik" ifadeleriyle gündeme taşındı. 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum