Her ay binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş faydalanabilecek;

Her ay binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş faydalanabilecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aylık on bin vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri “sosyal marketi” hizmete açtı....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanacağı sosyal marketi hizmete açtı.

Karakoyun İş Merkezinde hizmete açılan sosyal market tören düzenlendi.

Sosyal marketin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Hamdi İnan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ile çok sayıda davetli katıldı.

İçerisinde temel gıda malzemelerinin yanı sıra temizlik ürünleri, çocukların oyun oynayabilecekleri alanların bulunduğu sosyal marketten vatandaşlar kartlarına yüklenecek puanlarla alışveriş yapabilecek.

BEYAZGÜL:” VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNDE OLMAK, DUASINI ALMAK BİZE YETER”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sosyal market ile zor durumda olan vatandaşların ihtiyaçlarını marketten karşılayabileceklerini belirterek “Komşusu açken tok yatan bizden değildir sözü ışığında çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Beyazgül, şunları söyledi:

“Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Özellikle pandemi döneminde vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık her fırsatta evlerine misafir olarak ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Vatandaşlarımızın dualarında olmak bizim için yeterlidir. Bugün Sosyal marketi açtık yarın da durmadan yorulmadan halkımız için çalışmaya devam edeceğiz”.

BİHA





Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum