Akçakale Yalçınkaya Söz Verdiğimiz gibi Çalışmalarımız devam ediyor.;

Akçakale Yalçınkaya Söz Verdiğimiz gibi Çalışmalarımız devam ediyor.

Söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, sahaya inerek de çalışmaları sık sık yerinde denetliyor.Son olarak Çömlekçi Kırsal Mahallesi'ne giden Yalçınkaya, burada gece devam eden stabilize yol çalışma....

Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya söz verdiğimiz gibi çalışmalarımız devam ediyor.
 

Söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, sahaya inerek de çalışmaları sık sık yerinde denetliyor.

 

Çömlekçi Kırsal Mahallesi'ne giden Yalçınkaya, burada gece devam eden stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Yalçınkaya ilçenin şantiyeye döndüğüne ve çalışmaların gece de devam ettiğine dikkat çekerek, “Belediyemiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün gayreti ile inşallah bu köyleri yılbaşına kadar toparlayacağız. Hizmeti köylerimizin ayağına getireceğiz. Köydeki vatandaşlarımızın bizden tek bir isteği var, içme suyu ve yoldur. Bunu esirgemeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Yalçınkaya ve beraberindekiler, mahalle sakinleri ile görüşüp talep ve önerilerini dinledikten sonra mahalleden ayrıldı.

Şanlıurfatv Haber

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum