Twitter Sağcı görüşleri öne çıkarıyoruz;

Twitter Sağcı görüşleri öne çıkarıyoruz

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, yeni yapılan bir inceleme sonucunda sağcı medya kuruluşlarının öne çıkarıldığını tespit ettiklerini duyurdu....

Twitter açıkladı; Sağcı görüşleri öne çıkarıyoruz.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, yeni yapılan bir inceleme sonucunda sağcı medya kuruluşlarının öne çıkarıldığını tespit ettiklerini duyurdu. Platformun algoritmasından dolayı böyle bir değişikliğin yaşandığı ve şimdiye kadar bu durumun farkında olmadıklarını belirten Twitter, algoritmanın nasıl bu içeriklere öncelik verdiğini inceliyor. Almanya, Kanada, Fransa, İspanya, ABD ve Birleşik Krallık’taki 1 Nisan-15 Ağustos 2020 arasındaki paylaşımların incelendiği araştırmada, Almanya haricindeki diğer ülkelerde sağ görüşlü platformların öne çıkarıldığı kaydedildi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, Twitter'ı düzenli olarak sağcı sesleri susturmakla suçlamıştı. Ancak yeni araştırma, Cumhuriyetçi içeriğin kullanıcılara Demokrat içerikten daha fazla tanıtıldığını gösteriyor. Sosyal medya devleri, daha önce yanlış bilgilendirmeyle mücadele etmedikleri için solcu olarak eleştiriliyordu. 
Şanlıurfatv Haber

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum