Şanlıurfa'da Deva Partisi Petrol Fiyatlarını At Arabası ile Protesto Etti;

Şanlıurfa'da Deva Partisi Petrol Fiyatlarını At Arabası ile Protesto Etti

Şanlıurfa Deva partisi açıklamasında Nerede petrol hani gaz katırla gezeceğiz bu yaz, yazılı pankartla tepki gösterdi....

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı akaryakıta üst üste gelen zamları at arabalı yürüyüşle protesto etti.  Yürüyüşte “Nerede petrol, hani gaz? Katırla gezeceğiz bu yaz” yazılı pankartla zamlara dikkat çekildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Şanlıurfa İl Başkanlığı son günlerde akaryakıta art arda gelen zamları ilginç bir şekilde protesto etti. DEVA’nın hayat pahalılığına ve zamlara dikkat çekmek amacıyla düzenlediği at arabalı yürüyüşüne İl Başkanı Avukat Ahmet Tüysüz ile İl Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Gençlik Kolları üyeleri at arabasının üzerinde “Nerede petrol, hani gaz? Katırla gezeceğiz bu yaz” yazılı pankart açarak zamlara dikkat çekti.  

 

11 Nisan Külliyesi önünde başlayan yürüyüş Abide Kavşağında son bulurken at arabalı yürüyüş vatandaşlardan da ilgi gördü.

 

“BİZ DEVA OLAĞIZ”

Yürüyüşte konuşan Ahmet Tüysüz, maaşların dolarla yatmadığını belirterek hayat pahalılığının doların artmasından kaynaklı arttığını söyledi. Son bir hafta içerisinde yakıta 3’üncü kez zam geldiğini söyleyen Tüysüz, “Bundan toplumun bütün kesimleri etkileniyor. Hayat artık sürdürülemez derecede pahalı. Açlık intiharlarıyla yüz yüzeyiz. Bu iktidarın bir an önce gitmesi gerekiyor. Ekonomik sorunlara biz DEVA olacağız” ifadelerini kullandı.

 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum