Urfa'da kazaya neden olan şoför hastaneden kaçtı!;

Urfa'da kazaya neden olan şoför hastaneden kaçtı!

Akçakale’de ters yöne girerek bir kişinin öldüğü bir kişinin de ağır yaralandığı kazaya sebebiyet veren sürücü Abdullah A.’nın kaldırıldığı hastaneden kaçtığı iddia edildi.Şanlıurfa'da kaza 14 Ekim’de 01.00 sularında Şanlıurfa – Akçakale Karayolunda meydana ge....

Akçakale’de ters yöne girerek bir kişinin öldüğü bir kişinin de ağır yaralandığı kazaya sebebiyet veren sürücü Abdullah A.’nın kaldırıldığı hastaneden kaçtığı iddia edildi.

Şanlıurfa'da kaza 14 Ekim’de 01.00 sularında Şanlıurfa – Akçakale Karayolunda meydana geldi. Akçakale istikametine doğru ilerleyen 06 RFP 63 plakalı araç, ters yöne giren Abdullah A. kontrolündeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpma sonucu Halil, Şafak ve Halil Sağ otomobilde sıkışırken kazaya neden olan sürücü Abdullah A. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipler yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Halil Sağ, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan diğer Halil Sağ ise durumunun ciddi olması nedeniyle Şanlıurfa’ya sevk edildi.


HASTANEDEN KAÇTI

İddiaya göre kazada bir kişinin hayatını kaybettiğini öğrenen Abdullah A. ise tedavi gördüğü hastaneden kaçtı.  Abdullah A.’nın hastaneden kaçmasının ardından jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Abdullah A.’ya kaçış esnasında yardım ettiği tespit edilen 4 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.


“YAKALANMASI TEK TEMENNİMİZ”

Sürücünün kaçmasıyla ilgili konuşan vefat eden Halil Sağ’ın kardeşi Şafak Sağ, trafik kazasına sebebiyet veren Abdullah A.’nın bir an önce adalet önünde hesap vermesini istediklerini vurguladı. Güvenlik güçlerinin şahsı yakalamak için çalıştığını aktaran Sağ, “Bu cani trafik canavarı bir başka hayatların canına kast etmeden önce yakalanması tek temennimizdir. Bu şahsın hastaneden kaçmasına yardım eden kim varsa onlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Bu yolda çelik bariyerlerin olmaması nedeniyle çok sayıda ölümlü kaza yaşanıyor. Bu ihmal ile ilgili de suç duyurusunda bulunacağız” diye konuştu.


BİHA


Şanlıurfatv Haber

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum