Şanlıurfa Valisinden Polis aracının altında Kalan Çocuğa Ziyaret;

Şanlıurfa Valisinden Polis aracının altında Kalan Çocuğa Ziyaret

Şanlıurfa Viranşehir'de 5 yaşında ki çocuk polis zırhlı arabanın altında kalmıştı.. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin o çocuğu ziyaret etti....

Şanlıurfa Viranşehir'de 5 yaşında ki çocuk polis zırhlı arabanın altında kalmıştı.. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin o çocuğu ziyaret etti.


Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, beraberindeki Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş’la Viranşehir’de emniyete ait zırhlı aracın altında kalarak ağır yaralanan Nure Dikçe’yi hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Viranşehir’de dün zırhlı aracın çarpmasıyla ağır yaralanan 5 yaşındaki Nure Dikçe’yi ziyaret etti.

 

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Dikçe’yi ziyaret eden Vali Erin’e, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile Hastane Başhekimi Dr. Caner Kaya da eşlik etti.  Nure’nin annesi Gülçin Dikçe’yle sohbet eden Erin, anneye geçmiş olsun dileklerini ileterek kız çocuğunun durumu hakkında bilgi aldı.

 

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Erin, aileye her zaman yanlarında olacaklarını söyleyerek, bir istekleri olması durumunda kendisine iletmelerini istedi. Anne Dikçe ise valiye teşekkür ederek kızının durumunun iyiye gittiğini söyledi. 

 

Kız çocuğunun ameliyatına giren Uzman Dr. Ali Levent ise Nure’nin sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ameliyatın çok başarılı geçtiğini aktaran Levent, çocuğun kısa sürede sağlığına kavuşması için çaba gösterdiklerini ifade etti.

 

Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ise Emniyet Genel Müdürü (EGM) Zafer Aktaş’ın geçmiş olsun dileklerini aileye iletti.

 

Kız çocuğunun başını okşayan Erin, çocuğa oyuncak hediye ederek ziyaretini noktaladı.

 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum