Şanlıurfa Hava Durumu ;

Şanlıurfa Hava Durumu

Urfa Hava Durumu Meteoroloji açıkladı. Şanlıurfa'da hava nasıl olacak? ...

Şanlıurfatv haber; Urfa hava durumu bu hafta nasıl olacak.? Meteoroloji Genel müdürlüğünün güncel verilere göre Şanlıurfa’da 18 Ekim Pazartesi, 19 Ekim Salı, 20 Ekim Çarşamba, 21 Ekim Perşembe,      22 Ekim Cuma günleri Şanlıurfa hava durumu tahminleri açıklandı.

urfa hava durumu tahminleri

Şanlıurfa'da hava sıcaklıkları düşüşe geçecek, sonbahar kendini iyiden iyiye hissettirecek. Meteoroloji merkezi tarafından periyodik olarak güncellenen Hava Durumu verileri, ölçüm anındaki tahmini durumlara dayalıdır. Bu sebeple, tahminlerin anlık olarak takip edilmesi ayrıca fayda getirir. Şanlıurfa’da Hava Durumu 18 Ekim Pazartesi, 19 Ekim Salı,20 Ekim Çarşamba,21 Ekim Perşembe,22 Ekim Cuma günleri sizler için bir araya getirdik.

 

Şanlıurfa  18 Ekim Pazartesi Hava Durumu:

Hava az bulutlu, sıcaklık değerleri en düşük 16, en yüksek ise 28 derece, nem oranı en düşük %25, en yüksek ise %78, rüzgâr ise 20 km/sa düzeyinde olacak.

 

Şanlıurfa 19 Ekim Salı Hava Durumu

Hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık değerleri en düşük 14, en yüksek ise 27 derece, nem oranı en düşük %25, en yüksek ise %74, rüzgâr ise 11 km/sa düzeyinde olacak.


 

Şanlıurfa 20 Ekim Çarşamba Hava Durumu

Hava az bulutlu olacak, sıcaklık değerleri en düşük 16, en yüksek ise 26 derece, nem oranı en düşük %21, en yüksek ise %48, rüzgâr ise 19 km/sa düzeyinde olacak

 

Şanlıurfa 21 Ekim Perşembe Hava Durumu

Hava az Bulutlu olacak, sıcaklık değerleri en düşük 14, en yüksek ise 26 derece, nem oranı en düşük %14, en yüksek ise %49, rüzgâr ise 14 km/sa düzeyinde olacak

 

Şanlıurfa 22 Ekim Cuma Hava Durumu

Hava az bulutlu olacak, sıcaklık değerleri en düşük 13, en yüksek ise 27 derece, nem oranı en düşük %12, en yüksek ise %35, rüzgar ise 10 km/sa düzeyinde olacak.

 



 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum