Şanlıurfa Sondakika göçmen kaçakçılığı operasyonu 30 kişi yakalandı;

Şanlıurfa Sondakika göçmen kaçakçılığı operasyonu 30 kişi yakalandı

Şanlıurfa son dakika habeleri; Urfa  Suriye sınırındaki ilçeleri Akçakale ve Ceylanpınar ile Harran'da, para karşılığı göçmen kaçakçılığı yapan şebekeye yönelik operasyonda 30 şüpheli gözaltına alındı.Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Suriye'den T?....

Şanlıurfa son dakika habeleri; Urfa  Suriye sınırındaki ilçeleri Akçakale ve Ceylanpınar ile Harran'da, para karşılığı göçmen kaçakçılığı yapan şebekeye yönelik operasyonda 30 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Suriye'den Türkiye'ye göçmen kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fizikti takibin ardından sınır hattından para karşılığında yasa dışı yollarla göçmenlerin geçişini sağlayan şebeke tespit edildi. Sınır ilçeler Akçakale ve Ceylanpınar ile Harran'da düzenlenen operasyonda 30 şüpheli, gözaltına alındı. Dron destekli operasyonda şüphelilerden 8'i, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 22'sinin işlemleri ise İl Jandarma Komutanlığı'nda devam ediyor.

 
 
 
 
ŞANLIURFA'DA DRON DESTEKLİ GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 30 GÖZALTI
 
 
ŞANLIURFA'DA DRON DESTEKLİ GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 30 GÖZALTI
 

Şanlıurfatv Haber

Şanlıurfatv Haber

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum