Şanlıurfa'da kaza sonra kavga;

Şanlıurfa'da kaza sonra kavga

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda dün akşam meydana gelen trafik kazası sonrası taraflar arasında çıkan kavga güvenlik güçlerinin araya girmesiyle yaklaşık bir buçuk süren gerginlik son buldu.Şanlıurfa-Diyarbakır karayolundaki Balıkayağı Kavşağı’nda meydana geldi....

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda dün akşam meydana gelen trafik kazası sonrası taraflar arasında çıkan kavga güvenlik güçlerinin araya girmesiyle yaklaşık bir buçuk süren gerginlik son buldu.

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolundaki Balıkayağı Kavşağı’nda meydana geldi. Aynı yöne giden iki otomobilin çarpışması sonucu bir otomobil refüjün üzerinde karşı şeride uçtu. Şans eseri kadın ve çocukların aralarında bulunduğu araçta yara almazken, sürücüler arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içerisinde tarafların yakınlarının gelmesiyle kavgaya dönüştü. Olay yerine gelen polis ekibi kavgayı sonlandırmakta yetersiz kalınca bölgeye çok sayıda çok sayı da bekçi, polis ve zırhlı araçlar geldi. Yaklaşık bir buçuk saat süren kavga polis ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle son buldu.

Kavga sırasında zaman zaman trafik akışında aksaklık yaşandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


BİHA


Şanlıurfatv Haber

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum