Başarılı Siyasetçi Nihat Çiftçi'den Yerel Kalkınma Kitabı ;

Başarılı Siyasetçi Nihat Çiftçi'den Yerel Kalkınma Kitabı

Şanlıurfa Yerel Kalkınma adında kitap yazan Karaköprü ve Şanlıurfa Büyükşehir eski belediye başkanı Nihat Çiftçi kitabını yaptığı etkinlik ile tanıttı....

Şanlıurfa Yerel Kalkınma adında kitap yazan Karaköprü ve Şanlıurfa Büyükşehir eski belediye başkanı Nihat Çiftçi kitabını yaptığı etkinlik ile tanıttı.

 

Şanlıurfa'ya senelerce hizmet etmiş olan eski belediye başkanı Nihat Çiftçi'nin Yerel Kalkınma kitabı Sucek Medya Yayın Dağıtım tarafından  yayınlanan ‘ Yerel Kalkınma ‘ kitabı Şanlıurfa da hizmet veren özel bir eğitim kurumunun seminer salonunda tanıtıldı.
Şanlıurfa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ,‘ Yerel Kalkınma ‘  adlı kitabının tanıtımı için düzenlenen söyleşide Şanlıurfalılarla buluştu.

Şanlıurfa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ,“ Yerel Kalkınma ” adlı kitabının tanıtımı için düzenlenen etkinlikte; Şanlıurfa dün üretip bütün insanlıkla paylaştığı değerleri bugün de üretip paylaşacak potansiyele sahiptir. Yapmamız gereken hiç zaman kaybetmeden birlik beraberlik içerisinde üzerimizdeki küllere üflemek ve o potansiyelimizi ortaya çıkarmaktır .Yayınlanan Yerel Kalkınma kitabın faydalı olması ve manevi hayatımıza kuvvetlendirilmesi şehrimizin kalkındırılması başlıca dileğimdir. dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum