Şanlıurfa'da Silahlı Saldırı Ölü ve Yaralılar Var Kan Davası İddiası ;

Şanlıurfa'da Silahlı Saldırı Ölü ve Yaralılar Var Kan Davası İddiası

Şanlıurfa Viranşehir yolunda silahlı saldırı kan davası olabileceği ileri sürüldü....

Şanlıurfa'da bir otomobile silahlı saldırı.. 

Şanlıurfa - Viranşehir karayolunda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda baba hayatını kaybederken oğlu ağır yaralandı.

Şanlıurfa – Viranşehir karayolunda Dağyanı kırsal mahallesi yakınlarında yaşandı. İddiaya göre, Viranşehir istikametinden Şanlıurfa yönüne gitmekte olan İbrahim Z.’nin kullandığı otomobile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu kontrolden çıkan araç, bariyerlere çarparak durabildi. Otomobil içerisinde bulunan baba Bedih Z. olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Saldırıda İbrahim Z. ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

 

Sağlık görevlileri ağır yaralı İbrahim Z.’yi ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Baba Bedih Z.'nin cansız bedeni otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Jandarma saldırıyla ilgili soruşturma başlatırken, cinayetin kan davası nedeniyle gerçekleştirildiği iddia edildi. Bedih Z.’nin ailesiyle geçen yıl bir aile arasında kan davası başladığı, taraflar arasında bir yıldır husumet bulunduğu ileri sürüldü.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum