Karaköprü'de Sorunlar Yerinde Tespit Edilip Çözülüyor;

Karaköprü'de Sorunlar Yerinde Tespit Edilip Çözülüyor

Şanlıurfa Haber...

Karaköprü Belediye Başkanı Baydilli, teknik ekibiyle Akbayır Mahallesini gezerek sorunları yerinde inceledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede alan gezilerini sürdürüyor. Teknik ekibiyle Akbayır Mahallesinde sorunlu alanları yerinde inceleyen Baydilli, vatandaşlarla da sohbet edip talepleri dinledi.

 

Karaköprü’yü kalkındırmak için mesai gözetmeksizin çalışan bir ekip olduklarını belirten Baydilli, sorunları masa başında değil sahada incelediklerini ve çözüme kavuşması noktasında çalışma yaptıklarını kaydetti.

 

SAHADA OLUP HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Baydilli, ilçenin gelişimi adına çalışmalar yürütüldüğüne dikkati çekerek, şunları ifade etti:

“Yaklaşık 12 bin nüfusa sahip olan Akbayır Mahallemizde ekiplerimiz gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Mahallemizde 60 bin metrekare alanda 8 parkımız bulunuyor ve yeni park yapmak için etüt çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bin 200 nar fidanının olduğu nar bahçemiz de bu mahallemizde bulunuyor. Bunun yanında deforme olmuş yollarda da onarım çalışmaları gerçekleştirip daha düzgün yolları vatandaşlarımıza sunmaya çalışıyoruz. Yani biz her mahallemizi ilmek ilmek işlerken, hizmet götürürken eksikleri görmek için de adım adım geziyoruz ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz, bundan sonra da aynı şekilde sahada olmaya ve hizmete devam edeceğiz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum