Başkan Baydilli Vatandaşlarımızdan Gelen Talepleri Önemsiyoruz ve değerlendiriyoruz;

Başkan Baydilli Vatandaşlarımızdan Gelen Talepleri Önemsiyoruz ve değerlendiriyoruz

Karaköprü Haber; Başkan Baydilli Vatandaşlarımızdan Gelen Talepleri Önemsiyoruz ve değerlendiriyoruz....

Karaköprü Haberleri; 

Başkan Baydilli Vatandaşlarımızdan Gelen Talepleri Önemsiyoruz ve değerlendiriyoruz.



Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki mahalleleri adım adım gezip sorunları yerinde tespit etmeye devam ediyor. Başkan Baydilli’nin bugünkü durağı Esentepe Mahallesi oldu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir gelenek haline getirdiği sabah gezilerini sürdürüyor. Daha modern bir Karaköprü oluşturmak ve vatandaşların taleplerini karşılamak isteyen Başkan Baydilli teknik ekibiyle birlikte sorunları yerinde tespit ederek giderilmesi için talimat veriyor.


Esentepe mahallesindeki alan gezisini yapan Başkan Metin Baydilli esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyerek not alırken, vatandaşlara mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Karaköprü’yü daha yaşanılabilir ve sorunsuz bir ilçe yapma adına tüm ekipleriyle birlikte çalıştıklarını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda her gün bir mahallede inceleme yaptıklarını kaydetti.

Karaköprü'ye hizmet ederken ilçenin eksiklerini, sorunlarını yerinde görmenin önemli olduğunun altını çizen Başkan Baydilli, "Artık bir gelenek haline gelen sabah gezilerimizde mesaimize sokaklarda başlayarak ilçeyi geziyor ve sorunları inceliyoruz. Biz çalışanlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte Karaköprü’yü kalkındırmayı hedefliyoruz. Bunun için de vatandaşlarımızdan bize gelen talepleri önemsiyor ve değerlendiriyoruz.

Bu talepler doğrultusunda her sabah bir mahallemizde inceleme yaparak sorunları yerinde inceliyor, giderilmesi için çalışma başlatıyoruz. Taleplerini veya çevrede gördükleri sıkıntıları bize ileterek yardımcı olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum