Eyyübiye'de Yeşil Alan ve Kitap Otağı Hizmete Alınıyor;

Eyyübiye'de Yeşil Alan ve Kitap Otağı Hizmete Alınıyor

Şanlıurfa Haberleri; Eyyübiye'ye yeşil alan ve Kitap otağı...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Şelale Park ve Kitap Otağındaki son çalışmaları yerinde inceleyip, çalışmalar hakkında ilgililer bilgiler aldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı tamamlanma aşamasına gelen şelale park ve kitap otağındaki son çalışmaları yerinde inceleyip, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Engebeli bir alan olan 15 Temmuz Mahallesindeki yaklaşık 3 dönümlük alanda yeşil alan, şelale park ve öğrenciler için kitap otağı yapan Kuş, çalışmaları yerinde inceledi. Beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Akbaş ve Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan’la birlikte alanı inceleyen Başkan Kuş, sosyal donatı alanının açılışa hazır hale gediğini, alanı kısa sürede bölge sakinlerinin hizmetine sunacaklarını belirtti.

Alanda bölge sakinleriyle de görüşen Kuş, kendisine iletilen talepleri ilgililere anında katarark çözümü yönünde katkıda bulundu. alanda çaıklama yapan Kuş,” sosyal donatı alanımız tamamlanma aşamasına geldi. Kitap otağı yapımı da bitti. Kısa süre içinde hizmete açıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum