Şanlıurfa Amatör Liginde Gruplar Belli Oldu;

Şanlıurfa Amatör Liginde Gruplar Belli Oldu

Şanlıurfa 1.Amatör Ligi grupları...

Şanlıurfa 1. Amatör Küme Liginde gruplar kura çekimiyle belli oldu. Kura çekimine katılan ASKF Başkanı Adnan Yükselir, “İnşallah pandemiden dolayı bir sıkıntı yaşamayız” dedi.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2021-2022 sezonu için Amatör Küme’de grupları belirledi. ASKF binasında düzenlenen kura çekimine ASKF Başkanı Adnan Yükselir, Gençlik ve Spor hizmetleri İl Müdürü Halil Eren, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürleri Hasan Keser ile Ahmet Alpay ve ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan’ın yanı sıra merkezle ilçelerdeki kulüp temsilcileri katıldı.

 

“İNŞALLAH SIKINTI YAŞAMAYIZ"               

Kulüplerin kazasız belasız hedeflerine ulaşmasını dilediğini ifade eden Adnan Yükselir, “1,5 sezon  pandemi nedeniyle heba oldu. Herkesin gönlüne göre biten bir sezon olsun. Hedefimiz kulüplerimiz için bir an evvel Amatör evi projesinin temelini atmaktır. Amatör evi projesinin hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

 

20 TAKIM 2 GRUPDA MÜCADELE EDECEK

1. Amatör Küme Takımlarının temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen kurada sıra ve grupların belirlenmesi için kuralar çekildi. 20 takım 2021-2022 sezonunda Şanlıurfa 1. Amatör Kümede iki grup halinde mücadele edecek. Amatör Küme Maçları 23 Ekim'de başlayacak.

 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum