Şanlıurfa'da İstifa Eden Başhekim'den Açıklama Geldi;

Şanlıurfa'da İstifa Eden Başhekim'den Açıklama Geldi

Şanlıurfa haber; urfa'da istifa eden başhekimden açıklama ...

Siverek Devlet Hastanesi Başhekim Kenan Toprak, istifasında kimsenin etkili olmadığını belirterek, yaptığı bazı ziyaretlerin birilerini rahatsız ettiğini söyledi.

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Kenan Toprak, aldığı istifa kararıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Başhekim Toprak, açıklamasında aldığı istifa kararında milletvekillerinin ve İl Sağlık Müdürlüğünün bir etkisinin olmadığını aktardı.  Yaptıkları bazı ziyaretlerin birilerini rahatsız ettiğini kaydeden Toprak, görüşmelerinin amacının Siverek ilçesinin ortak menfaatleri doğrultusunda birleşmek olduğunu söyledi.

 

“ZİYARETLER BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ”

Yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Toprak, "Son günlerde yaşanan olaylar ve akabinde istifam sonrası yaşanan olaylar ile ilgili açıklama yapmam gerekliliği doğmuştur. Yaptığımız ziyaretler birilerini rahatsız etti. Aşı oranlarını artırmak için öncelikle aşı odalarını daha kullanışlı hale getirdik. Stantlar açtık, hemşire arkadaşlar ile her katta ayrı stantlar açtık, kanaat önderleri ile görüşmeler başlattık. Bu görüşmelerde çok fazla verim beklerken bazı art niyetli çevreler ve maalesef ilçe bürokrasinin hedefi haline geldik. Fakat bu ziyaretler maalesef birilerini rahatsız etmiş olmalı ki bu görüşmeleri hakkımızda olumsuz propaganda malzemesi haline getirdiler. Hususi bir ortamda serdettiğimiz genel düsturumuzu art niyetliler farklı yönlere çekmeye çalışmıştır” ifadelerini kullandı.

 

“İSTİFAMDA KİMSENİN ETKİSİ YOK”

İstifa kararında kimsenin etkisi olmadığını belirten Toprak, şöyle devam etti: “Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Sayın milletvekilimizin her zaman hastanemizin eksiklikleri ve sorunları ile olsun Siverek ilçemiz için yapılması gerekenleri fazlası ile yaptığına bizzat şahit oldum. Bu istifanın Mehmet Kasım Gülpınar Bey ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünün alakası kesinlikle yoktur."

 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum