Başkan Ekinci Gençlik Buluşması Etkinliğine  Katıldı;

Başkan Ekinci Gençlik Buluşması Etkinliğine Katıldı

Şanlıurfa Viranşehir...

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Gençlik Buluşması” etkinliği kapsamında ilçedeki gençlerle bir araya geldi.Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Siraç Yıldırım’ın Tarım Lisesi toplantı salonunda düzenlediği “Gençlik Buluşması” programına katılarak, gençlerin sorularını yanıtladı, talep ve önerilerini dinledi.
İlçede gençlere yönelik yapılan yatırım ve hizmetleri de anlatan Ekinci, “Gençlerimize, daha güzel ve yaşanılabilir bir ilçe bırakmak için azim ve gayretle çalışıyoruz" dedi.
Geleceği ve Viranşehir’i emanet etmek istedikleri gençlere sahip çıkma anlamında düzenlenen etkinlikten dolayı Gençlik Kolları Başkanı Sıraç Yıldırım’a teşekkür eden Ekinci, şunları kaydetti:
“Gençlerimizin beklentilerine cevap verecek birçok projeyi hayata geçirdik ve bu projelerimizin devam da gelecek. Bugün burada, gençlerin bizden neler istediklerini, neler talep ettiğini öğrenmek için bir aradayız. Viranşehirimiz de sosyal ve kültürel projeleri inşa ederek, yediden yetmişe herkesin memnuniyetini kazanmak için çalışıyoruz. Bu anlamda fikir ve düşünceleriyle projelerimize ışık tutan gençlerimize teşekkür ediyorum."
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma programının ardından Ekinci tarafından gençlere çeşitli hediyeler verildi.
BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum