Büyükşehir Meclisinde Ceylanpınar ın İmar Değişikliği Görüşüldü.;

Büyükşehir Meclisinde Ceylanpınar ın İmar Değişikliği Görüşüldü.

...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında, Ceylanpınar ilçesinde 1/5000 ölçekli yenilenme nazım imar plan değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayının 5. toplantısı gerçekleşti. Toplantı, Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlendi.  Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında gerçekleşen mecliste, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyon raporları okundu.  Komisyon raporları arasında yer alan Ceylanpınar ilçesi 1/5000 ölçekli yenilenme nazım imar plan değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

 

“UZUN BİR ÇALIŞMAYDI”
Komisyon arkadaşlarla uzun süredir çalışma yaptıklarını aktaran İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Cihan Canbeyli, “İmar ve komisyon arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlarla uzun bir zamandır çalışma içerisindeydik. Bu alanla ilgili çalışma yaparken bazı temel başlıklar oluşturduk.  Mevcutta üzerinde yapı olmayan ancak bank, okul ve konut dışı herhangi bir bir yapılaşma olarak görülen yerlerin tamamını olduğu gibi koruduk” ifadelerini kullandı.

 

Toplantıda konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu da, “Bugün benim için çok önemli bir gündür. Ceylanpınar’a eğer bir faydam dokunmuşsa Rabbime hamd ediyorum. Ceylanpınar İlçe Belediyesi’nin imar çalışanı, daire başkanlığı çalışanlarına, komisyon çalışanlarına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Teşekkürün en büyüğü meclisindir. Ceylanpınar’da herkes benim vatandaşımdır. Bizim çalışmalarımızda böyle şeffaf olacak. Ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum