Şanlıurfa İşkur Tarafından İşe Alınanların Banka Önünde ki Hesap açma kuyruğu;

Şanlıurfa İşkur Tarafından İşe Alınanların Banka Önünde ki Hesap açma kuyruğu

Urfa'da banka önünde sosyal mesafesiz kuyruk...

Şanlıurfa’da İŞKUR üzerinden yapılan alımlar sonucunda vatandaşlar, hesap açmak için firmanın anlaşmış olduğu bankanın yolunu tuttu. Yönlendirildikleri özel bankanın önünde sabahın erken saatlerinden beri yoğunluk oluşturan vatandaşlar, maske ve sosyal me

Geçtiğimiz günlerde İŞKUR, bünyesinde çalıştıracağı işçiler için kura çekimini tamamladı. Kura sonucunda iş başı yapacak isimlerde belli oldu. Bu kapsamda Şanlıurfa’da çalışacak olan vatandaşlar, firmanın anlaşmış olduğu bankaya gidip hesap açtırmaları gerektiği için sabahın erken saatlerinde bankaya uğradı. Bankanın günlük hesap açma kotası 100 olarak belirlenmiş olmasına rağmen onlarca kişi işlem yapabilmek için kalabalık oluşturdu.

 

MASKE VE SOSYAL MESAFE UNUTULDU

Bankanın açılış saati 08.00 olmasına rağmen bazı vatandaşlar işlemlerini erkenden bitirebilmek için saat 06.00 sıralarında bankanın önüne geldiği görüldü. Onlarca kişi, işlem yapabilmek için banka önünde beklerken maske ve mesafe kuralına da uyulmadığı görüldü. Banka şubesine girmek isteyen bazı vatandaşların şubenin kapısının önünde izdiham yarattığı görüntülerde, banka personelinin ‘maske ve sosyal mesafe kuralına uyalım’ demesine de kulak asmadığı görüldü.

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum