Şanlıurfaspor da Şampiyonluk için Birlik Beraberlik Çağrısı;

Şanlıurfaspor da Şampiyonluk için Birlik Beraberlik Çağrısı

Şanlıurfaspor haberleri...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Sarı-Yeşilli ekibin yeni sezonda şampiyonluğa ulaşabilmesi için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, basın toplantısı düzenleyerek, takım hakkında değerlendirmede bulundu. Geçtiğimiz sezon Urfaspor’un ligde kalmasında büyük rol oynayan Kılıç, yeni sezonda da şampiyonluk için mücadele edeceklerinin mesajını verdi.
Sarı-Yeşilli ekibin yaptığı transferlere değinen Kılıç, pandemi döneminden dolayı bazı oyuncuların futbolu bıraktığını ve bu nedenle futbolcu fiyatlarının yüksek olduğunu vurgulayarak, “Mali kriterler açısından ilk hazırladığımız transfer listesini gerçekleştiremedik” dedi.
 
KILIÇ: “UYUM SORUNUNU ATLATMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Kılıç, kamp dönemini de değerlendirerek, “Bolu’daki ilk etap kampına 14 futbolcuyla başladık, 16, 17 ve 18 futbolcu grubuyla çalışmalarımızı bitirdik. İkinci etaba yaklaşık 20 oyuncuyla başladık. Taktiksel çalışmalara ağırlık verdik. Hazırlık maçları da yaptık. Kampı yeni gelen oyuncularla tamamladık. Saha içi uyumda biraz sıkıntımız var. Çünkü biz hala dün itibariyle transfer yaptık, eksiklerimiz vardı. Bu uyum sürecini hızlı geçmek istiyoruz. Çünkü bu zaman alabilir. Bunu zihinsel antrenmanlarla, konuşmalarla atlamaya çalışıyoruz” diye ifade etti.

“SEZONA 3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Ligin ilk haftasında Ankara Demirspor ile oynayacaklarını belirten Kılıç, “Geçen yıl Play-Off’ta oynayan, güçlü ve hazır bir takımla oynayacağız. Bu bizim gözümüzü korkutmuyor. Biz gücümüzü bu şehrin, camianın sinerjisinden alıyoruz. İnşallah bu maçı kazanıp sezona 3 puanla başlarız” diye kaydetti.   
 
“BU ŞEHİRLE KİMSE BAŞ GELEMEZ”
Kılıç, takımı kurarken belli hedefler doğrultusunda kurduklarını sözlerine ekleyerek, “Oyunculara baktığınız zaman hedefe ulaşabilecek oyuncular. Ondan yana şüphemiz yok ama şampiyonluk sözü bir bütündür, sadece takıma, teknik heyete veya yönetime indirgeyemezsiniz. Şampiyonluğu yaşayabilmeniz için takım, teknik heyet, yönetim, taraftar, basın, şehrin ileri gelenleri gerçekten bunu istiyor mu, istemiyor mu? Bu sepetin içerisinde herkes var mı yok mu? Bunlar varsa bu şehirle kimse baş gelemez. Biz şehir olarak onlarla mücadele edersek çok rahatlıkla hepsini geçeriz” şeklinde konuştu.
BİHA


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum