Elektrik Fatura Zulmüne Karşı İmza Kampanyası;

Elektrik Fatura Zulmüne Karşı İmza Kampanyası

Depsaş Elektrik e karşı imza kampanyası...

Merkezi Mardin’de bulunan bir dernek DEPSAŞ’ın son dönemde kestiği olağandışı yüksek faturalara başlattığı imza kampanyası ile dikkat çekti.

Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinin elektrik dağıtımını yapan Dicle Elektrik Dağıtım AŞ.’ye (DEDAŞ) bağlı olarak faaliyet gösteren Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ.’nin (DEPSAŞ) yüksek fatura zulmüne başkaldıran yerel bir dernek Change.org üzerinden başlattığı imza kampanyası ile yöneticileri göreve çağırdı. Merkezi Mardin’de bulunan Dargeçit ve Çevre Köyleri Derneği adlı dernek,  Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde elektrik dağıtımı yapan DEPSAŞ’ın son dönemlerde elektrik faturalarında olağandışı ücretlendirme yaptığını belirtti.

 

“YÖNETİCİLERİN ADIM ATMASINI BEKLİYORUZ”

Olağandışı ücretlendirmelerle vatandaşların mağdur edildiğini aktaran dernek, “Faturalar Enerji Piyasası Denetleme Kurulundaki fatura hesaplama sisteminin çok üstünde ücretlendirme yapıldığı tarafımızca tespit edilmiştir. Devlet kurumlarını ve yerel yöneticilerin vatandaşın bu mağduriyetini giderici adımlar atmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Derneğin başlattığı imza kampanyasına şimdiye kadar 455 kişi imza attı.

 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum