Arabalarda ÖTV indirimi Pazarda Etki Etti mi ikinci El Araba Fiyatları Ötv İndirimi Ne Kadar Oldu;

Arabalarda ÖTV indirimi Pazarda Etki Etti mi ikinci El Araba Fiyatları Ötv İndirimi Ne Kadar Oldu

Araba Haberleri; Ötv indirimi pazarda etkili oldu mu ...

Araba Haberleri ÖTV indirimi 2.el araç fiyatlarında etkili oldu mu 

 

ÖTV indirimi beklenen etkiyi yaratmadı! İkinci el oto pazarında alan da satan da durumdan şikayetçi neden mi ? işte araba haberimizin detayları; 

 

Sıfır mağazadan arabalara yapılan ÖTV indirimi ikinci el oto pazarlarında beklenen etkiyi yaratmadı. Fiyatların hala yüksek olduğunu ifade eden alıcılar da, bekledikleri satışları yapamayan satıcılar da durumdan şikayetçi. Oto pazarlarına gelen vatandaşların çoğu eli boş dönüyor.

ikinci el otomobil pazarında otomobil fiyatları alıcının da satıcının da yüzünü güldürmüyor. Sıfır otomobillere ÖTV indirimi gelmesine rağmen 2. el otomobil piyasasında değişen bir şey olmadı. Alıcılar otomobillerin çok pahalı olduğunu ifade ederken, satıcılar ise vatandaşların fiyat sorup gittiğinden dert yakındı.

Araba Haberlerinde Araç Piyasası Sürekli Yükseliyor

2. el oto pazarında çalışan İbrahim Topraklar, "Araba fiyatları yüksek. Asgari ücretle çalışıyoruz. 80-90 bin hatta 100 bin TL aşağısına iyi bir araba bulmak imkansız. piyasa ne olacak biz de bilemiyoruz önümüzü de göremiyoruz. Sadece bakıyoruz ve elimiz boş dönüyoruz. Piyasa düşecek mi diye bekleyeceğiz. Satılık araba var ama fiyatlar çok yüksek. Daha geçen güne kadar araba fiyatları 40 bin TL olan araba bugün 80 bin TL. Biz maaş olarak aynı yerde sayıyoruz ama araba piyasası durmadan yükseliyor" dedi.

ÖTV indirimi açıklaması 

Şanlıurfa'da araç satmak ve yenisini almak isteyen vatandaş ÖTV indirimi geldi ama bayilerde araba olmadığından ikinci el otomobil fiyatları da düşmüyor. 2021 yükselen fiyatların düşeceğine pek ihtimal vermiyoruz." diye konuştu.

Sıfır araba 160 bin TL ikinci el 180 bin TL

Mağaza'da sorduk soruşturduk ÖTV indirimi ile 160 bin TL den başlayan fiyatlar var fakat aynı arabanın ikinci eli şu anda 180 bin TL nasıl oluyor bizde anlam veremiyoruz. 




 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum