Şanlıurfa’da   vakalar  artmaya devam ediyor ;

Şanlıurfa’da vakalar artmaya devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayısı haritasını paylaştı. 7-13 Ağustos tarihlerini kapsayan verilere göre koronavirüs vaka sayısı Şanlıurfa’da 293.77 oldu....

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayısı haritasını paylaştı. Buna göre: Ülkemizde en fazla koronavirüs vakası olan il 656.80 ile Batman oldu. Son zamanlarda vakaların arttığı Şanlıurfa’da ise bu oran 293.77’ye yükseldi. Bu orana kıyasla Şanlıurfa’da günlük koronavirüs vaka sayısı ortalama 1000’i buldu. Geçen hafta ise Şanlıurfa’daki vaka oranı 231.18 olarak açıklanmıştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili “Salgın son hasta iyileşmeden bitmiş sayılmaz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım” çağrısında bulundu.
 
VAKA SAYISI ARTAN İLLER
Bakan Koca, son bir haftada vaka sayısı en çok artan illeri de sıralayarak, “Batman, Bayburt, Aksaray, Gümüşhane ve Ardahan. Aşı ile bağışıklık kazanana kadar tedbirlere tam uyum şart. Maske, Mesafe ve Temizlik olmazsa olmaz" ifadelerine yer verdi.
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum