Başkan Beyazgül Şanlıurfaspor Kampında..;

Başkan Beyazgül Şanlıurfaspor Kampında..

Şanlıurfaspor Haberleri...

Bolu Gerede'de 2. Etap kamp dönemini sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 2. etap kamp hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor'u Bolu Gerede'de ziyaret etti. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat'ın karşıladığı Başkan Beyazgül, hem yönetimle hem de futbolcularla bir araya geldi. Şanlıurfaspor'un kendisi için her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirten Başkan Beyazgül, futbolcularla bol bol sohbet ederek yeni sezon için başarılar diledi.
 
BEYAZGÜL: ŞANLI TAKIMIMIZIN BAŞARISI İÇİN HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ
Yönetim ve futbolcularla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Beyazgül, yaptığı değerlendirmesinde "Takımımızı Bolu Gerede'de ziyaret ettik. Kulüp Başkanımız Emin Bey ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Büyükfırat ile birlikte futbolcu kardeşlerimizle sohbet ettik. Baktığımız zaman İnşallah başarı geliyor diye düşünebileceğimiz bir ekip gördük. Biz Şanlıurfa'da yöneticilerimizle birlikte bir ekip ruhu oluşturmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki bundan Şanlıurfa kazanır. İnşallah bunu sağlayacağız. Bu takım sadece benim veya Emin beyin de takımı değil, bu takım tüm Şanlıurfa'nın takımı. Şanlı takımımızın başarısı için de her zaman destek olacağız" dedi.
 
YETİM: HERKESİ ŞANLIURFASPOR'A DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ise Başkan Beyazgül'ün her zaman takıma destek çıktığını belirterek diğer tüm ilçe belediye başkanları, mülki amirler ve siyasi isimlerin de aynı duyarlılığı göstermesini dile getirdi.
Başkan Yetim yaptığı değerlendirmesinde "Büyükşehir Belediye Başkanımız sağ olsunlar bugün de bizleri yalnız bırakmadılar. Ekibimizi kampta da ziyaret ettiler. Dün olduğu gibi bugün de yanımızda oldu. Takımımızın bugünlere gelmesi yönetim kurulumuzla birlikte bizim için gurur verici bir olay. Bunun da en büyük mimarlarından biri Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'dür. Çünkü geçen yıl Şanlıurfaspor diye bir takım olmayacaktı, bugün de çok şükür Bolu'da kamptayız ve iddialı bir takımız. Ben yönetim kurulum adına buraya kadar gelerek bizleri ziyaret ettikleri için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şanlıurfaspor sadece benim veya başkanımızın takımı değildir. Tüm Şanlıurfalıların, mülki amirlerin, ilçe belediye başkanlarının ve siyasilerin de en az Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül kadar Şanlıurfaspor'a destek çıkmalarını ve sahip çıkmalarını rica ediyoruz" dedi.
BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum