Asriad AVM İş İnsanlarına İşini Geliştirme Fırsatı Sunuyor;

Asriad AVM İş İnsanlarına İşini Geliştirme Fırsatı Sunuyor

ASRİAD AVM, 23 farklı dil ile 2 milyardan fazla alıcıya online ulaşmayı hedefliyor...

Asrın İşadamları Derneğinin bünyesindeki iş insanlarının ticaret hacmine fayda sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ASRİAD AVM Online Dijital Platformu, iş insanlarına işini geliştirme fırsatı sunacak.

Asriad Avm e-ticaret sitesi
 

Asrın İşadamları Derneğinin (ASRİAD) bünyesindeki iş insanlarının ticaret hacmine fayda sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ASRİAD AVM Online Dijital Platformu, iş insanlarına işini geliştirme fırsatı sunacak.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, 23 farklı dil seçeneği ile hazırlanan 'ASRİAD AVM http://www.asriad.org.tr/avm sitesi, bu yılın ilk çeyreğinde 2 milyardan fazla alıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye'de her ölçekten firmanın kendini geleceğe taşıyabilmesi adına gerekli olan donanımı sunmayı, karlılıklarını artırmayı, yenilikçi iş süreçleri ile verimliliklerini yükseltmeyi ve ülkenin küresel rekabet gücünü gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmayı hedefleyen ASRİAD, dijital dönüşüm hareketini üye firmaları aracılığıyla ASRİAD AVM platformuyla başlatmıştı.

Şimdilik sadece ASRİAD mensubu iş insanlarının faydalanmasına açık olan siteden, üye işletmeler ücretsiz bir şekilde faydalanıyor.

ASRİAD AVM internet sitesi ile firmalar, artık dünya pazarında yer alacak ve Türkiye'nin ihracatına yönelik önemli katkılar sağlayacak.

 

TİCARETLERİNİ ARTIRMAK VE EKONOMİYE YARAR SAĞLAMAK

Konuya ilişkin ASRİAD'dan yapılan açıklamada, geçtiğimiz 2 yıl süresince üyelerinin ticari hacimlerini artırmanın yanında Türkiye ekonomisine fayda sağlamak amacıyla ticaret toplantıları gerçekleştirildiği, Covid-19'a rağmen bütün faaliyetlerin eksiksiz olarak devam ettiği ifade edildi. 

Aldığı aksiyonlarla sürekli ve düzenli bir şekilde faaliyet planlarını takip eden dernek, üyelerinin ticari hayatlarında önemli bir yer tutarken, 2021 yılında üye firmaları için 2 milyar dolarlık ihracat hedefi belirledi.

Bugüne kadar 521 milyon TL'den fazla yapılan binlerce alışverişin tamamı istenen sonuçlarla tamamlanırken, üyelerini büyük bir titizlikle kabul eden dernek, sayıları ise ikinci plana alıyor.

216 MİLYON TL'LİK ANLAŞMA İLE REKORA İMZA ATILDI

Covid-19 öncesinde 100 haftadır düzenli olarak düzenlenen ve pandemi sürecinde de çevrim içi olarak devam eden ticaret toplantılarının 101'incisi "101 dakikada, 101 milyon TL'lik ticaret hedefi" sloganıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Genel Merkez ve 24 şubesinden toplamda bin 112 iş insanının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, toplamda 216 milyon TL'lik anlaşma ile yeni bir rekora imza atıldı.

Son olarak yapılan toplantıda dış satıma yönelik hedefler belirlenirken, nitelik ve katma değer ihtiyacına işaret edildi.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren ASRİAD Export birimi, ülke bazlı stratejik araştırma ve ihtiyaç belirleme çalışmaları yapıyor.

"ÖNEMLİ OLAN; TEKNOLOJİYİ KULLANMAK VE İŞ İMKANLARINI TAKİP ETMEK"

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, dernek üyelerinin koronavirüs sürecinde engelleri aşarak yüksek gayretle ortaya koydukları ticaret performansının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Danışman, "Ülkemizin her tarafında iş yapmaya gayret eden iş insanlarımız pandemi şartları dolayısıyla büyük zorluklar yaşamaktadır. Kardeşliğimiz ve oluşturduğumuz güven atmosferi, sanal atmosferin doğru değerlendirilmesini sağlamış ve bunu önemli bir fırsata dönüştürmüştür. İşin hacminden daha önemlisi, böyle bir dönemde yeni teknolojiyi iyi kullanarak iletişimi devam ettirmek ve iş imkanlarını sonuna kadar takip edebilme becerisini yaygınlaştırmaktır. Bu da başarılmıştır. Emeği geçen tüm kardeşlerime çok özel teşekkürlerimi sunuyor, sizlerle birlikte daha nice zorlukların üstesinden başarıyla gelebileceğimize olan inancımı yineliyorum." şeklinde konuştu.

ASRİAD İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sami Bektaş ise, "Biz işimizi doğru yaptıkça, doğru yapılan işlerimizi paylaştıkça, paylaşılan işlerimize sahip çıktıkça işte o zaman markalaşacak ve markalarımız ile ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi.

Türkiye genelinde 1.200'den fazla üyesi bulunan ve 'Önce Nitelik' sloganıyla hareket eden ASRİAD, geçen yıl düzenlediği ve 400 iş insanının katıldığı '1. Ticaretin Yıldızları Ödül Gecesi'nde 2 saat içinde 9 milyon liralık ticari anlaşma yapmıştı.

 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum