Şanlıurfa Akparti Yönetimi Muhtarların Sorunlarını Dinledi;

Şanlıurfa Akparti Yönetimi Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Şanlıurfa Haber...

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Haliliye ve Eyyübiye bölge muhtarlarıyla bir ayara gelerek sorunlarını dinledi.

Toplumun her kesimiyle bir araya gelen Başkan Kırıkçı, Haliliye bölge muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Başkan Kırıkçı, İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Haliliye'ye bağlı Şehitlik Mahalle Muhtarı Şükrü Kılıç ve Haliliye bölge muhtarlarıyla görüştü. Bölge muhtarlarının ve mahalle sakinlerinin iştirak ettiği toplantıda, muhtarlar tek tek söz alarak mahalleleriyle ilgili taleplerini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'ya iletti. Tüm mahalle muhtarlarını bir bir dinleyen Kırıkçı, gelen talepleri ilgili birimlere aktardı.

Başkan Kırıkçı, Haliliye ziyaretinin ardından Eyyübiye Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop, bölge muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Burada da mahalle muhtarlarını ve mahalle sakinlerini dinleyen Kırıkçı, gelen talepleri ilgili birimlere aktardı.

Başkan Kırıkçı ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün Haliliye ve Eyyübiye bölge muhtarlarımızla bir araya geldik. Sağ olsunlar muhtarlarımız bizleri sıcak bir şekilde ağırladı. Talep ve önerilerini bizlere ilettiler. Bizlerde bu taleplerle ilgili notlarımızı aldık ilgili birimlere aktardık. Bugün dile getirilen talepler ve sorunların çözümü noktasında AK Parti ailesi olarak büyük bir gayret içerisindeyiz. Bugün bizler muhtarlarımızı ziyaret etsek de kendilerine kapımız her daim açık. Ben bir kez daha bizleri davet eden bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum