Şanlıurfa Kadar Sahipsiz Bir Memleket Yok;

Şanlıurfa Kadar Sahipsiz Bir Memleket Yok

Şanlıurfa'da Uçak iniş yapamadı...

Şanlıurfa’da, yaşanan sağanak yağış dolayısıyla İstanbul-Şanlıurfa seferini yapan THY’ye ait uçak GAP Havalimanı’na iniş yapamadı. 
İstanbul’dan Şanlıurfa’ya gelmek üzere 13.40’ta havalanan Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçak, sağanak yağış dolayısıyla GAP Havalimanı’na inemedi. İddiaya göre, havada yarım saati aşkın tur atan uçak,  yolculara panik yarattı. GAP Havalimanı’na iniş yapamayan uçak, daha sonra Gaziantep Havalimanı’na iniş yaptı. Yolcular, hem hava şartlarından hem de pilotun acemiliğinden dolayı uçağın GAP Havalimanı’na iniş yapamadığını iddia etti.
 
“URFA KADAR SAHİPSİZ BİR ŞEHİR YOK!”
Uçakta yolculuk yapan Av. Robin Baran, yaşananları sosyal medya hesabından şöyle anlattı:
“İstanbul-Urfa 13:40 uçağı Urfa’ya inemedi, hem hava şartları hem de pilotun acemiliği yüzünden yolcular havada 45 dakika panik yaşadı. An itibariyle Antep havalimanında, uçaktan inmek için pilot ile müzekkere yapıyoruz! Uçaktaki yolcuların çoğunluğu şu an pilota güvenmeyip Antep’te uçağı terkediyor, yine Türk Hava Yolları ise inen yolculara servis sağlamıyor. Başka bir şehir olsa böyle yapamazlar çünkü Urfa kadar sahipsiz bir şehir yok! Uçaktan inen yolculara Türk Hava Yolları  servis sağlamak zorunda, uçak Urfa’ya 1-2 saat sonra tekrar gidecek olsa bile, insanları mağdur etmeyin!”
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum