Haliliye'de Üniversite Adaylarına Tercih Desteği;

Haliliye'de Üniversite Adaylarına Tercih Desteği

Haliliye Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası tercih yapacak öğrencilere iki farklı noktada ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sunuyor ...

Şanlıurfatv Eğitim Haberleri
 

Haliliye Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine destek. 

Haliliye Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası tercih yapacak öğrencilere iki farklı noktada ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sunuyor. 5 Ağustos’ta başlayan tercihler 20 Ağustos’ta son bulacak.

Her adımda gençlerin yanında olan Haliliye Belediyesi 20 Ağustos tarihinde sonlanacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinde öğrencileri yalnız bırakmadı. Gençlerin daha doğru tercih yapmaları adına Haliliye Belediyesi iki farklı noktada ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sunuyor. Millî Eğitim Bakanlığı bünyesindeki rehber hocaları ile Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘Haliliye Belediyesi Tercih Merkezleri’ gençleri bekliyor. Tercih merkezleri Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Haliliye Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezinde bulunuyor. Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tercih merkezlerinin 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vereceğini belirtti. 5 Ağustos’ta başlayan tercihler 20 Ağustos’ta son bulacak.

Öte yandan Haliliye Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına hazırlanan gençlerin dönem boyunca yanlarında olmuş, 750 öğrenciye ücretsiz dershane ve kaynak sağlamıştı. Tercih Merkezinde üniversitelerle ilgili bilgi alan ve tercihlerini yapan öğrenciler ise sunulan imkanlar nedeni ile Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

BİHA



 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum