Şanlıurfa'da Bu Yola Önlem Alınmazsa..;

Şanlıurfa'da Bu Yola Önlem Alınmazsa..

Şanlıurfatv Haber...

Şanlıurfatv Haber

Şanlıurfa Haliliye ilçesi Karşıyaka mahallesinde kaza


Şanlıurfa Haliliye Karşıyaka Mahallesi çevre yolunda önlem alınmazsa bu tür kazaları daha fazla görürüz. 

Çevre yolundan kanal boyu ve Mardin yoluna bağlayan bulvarda sık sık trafik kazaları meydana gelmeye başladı. Bölgede her ne kadar uyarıcı levhalar olsa da  hemen hemen her gün yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazaları gün aşırı meydana gelmesi sürücüleri ve yayaları korkutuyor. Her iki yönden gelen araçlar önceliğin kendisinde olduğunu düşünerek yola çıktığından kazalar kaçınılmaz hale geliyor.

Yetkililerin aldığı önlemler yetersiz kalırken,  sık sık trafik kazaları meydana gelmeye başladı. Bugün aynı bölgede yürekleri ağza getiren bir kaza daha yaşandı. Yol kenarından geçen iki vatandaşa çarpan araç hızının yavaş olması sebebiyle büyük yaralanma veya daha ürkütücü sonuçlar yaşanmadı. Aracın çarpmış olduğu vatandaşlar hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 Ambulans ekiplerinin yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.



Çevrede ki vatandaşların bu yolda sürekli kaza olması bizleri korkutuyor bir an evvel bu yolda önlem alınması lazım yetkililerden gerek EDS sisteminin bu bölgede aktif edilmesini yolun refüj ve yaya geçidi çalışmalarını yapılmasını istiyoruz dedi.


 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum