Şanlıurfa Milletvekili Aydınlık'dan Çözemiyorsanız İstifa Edin Çağrısı;

Şanlıurfa Milletvekili Aydınlık'dan Çözemiyorsanız İstifa Edin Çağrısı

Şanlıurfa Haberleri...

Şanlıurfa’nın en büyük yaralarından biri olan elektrik sorununa bir türlü çare bulunamıyor. Her gün elektrik kesintisi nedeniyle farklı bir noktada eylemin gerçekleştiği kentte, bu kez Hilvan’da protesto gösterisi yapıldı. Elektrik kesintilerine isyan eden çiftçiler, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunu traktör ve araçlarıyla trafiğe kapattı. Polislerin devreye girmesi ile bir süre trafiğe kapanan yol, çiftçilerin traktör ve araçlarını yoldan çekmesi ile yeniden ulaşıma açıldı. Daha sonra Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) hizmet binası önünde de  protesto yapan çiftçiler, yetkililere tepki gösterdi.

AYDINLIK: “ÇİFTÇİYİ ÖLDÜRDÜNÜZ, TARIMI BİTİRDİNİZ”

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık da, elektriksiz kalan çiftçilerin sesine kulak vererek, iktidar partisini sert sözlerle eleştirdi.
Çiftçiye, zulme sessiz kalan ve bu problemi çözemeyen her bir iktidar partisi temsilcisinin derhal istifa etmesi gerektiğini belirten Milletvekili Aydınlık, şu ifadelere yer verdi:


“Bıçak kemiğe dayanmadı artık bıçak kemiği kırdı geçti! Yemin ediyorum çiftçiyi öldürdünüz, tarımı bitirdiniz! Ne yazık ki çare bulamayan çiftçilerimiz Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu'nu trafiğe kapattı, çiftçiyi bu yola siz sürüklediniz, bunu bilin! Günde 8 saat elektrik kesintisi nedir! Ürün tarlada yandı, bitti! Bakın bugün Türkiye genelinde 1-2 saat elektrik kesintisi yaşandı ve insanlar ayaklandı, bizim hemşehrimiz bunun 3-4 katını her gün yaşıyor! İnsaf edin diyeceğim ama siz de ne merhamet kalmış ne de vicdan, tek diyeceğim; bu meseleyi çözemiyorsunuz, o halde derhal istifa edin!”
BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum