Şanlıurfa'dan Manavgat Yangını için Yardım Kampanyası Başladı;

Şanlıurfa'dan Manavgat Yangını için Yardım Kampanyası Başladı

Şanlıurfa Haber...

Manavgatta felakete dönüşen orman yangınları sonrası Şanlıurfa Rahmet Derneği mağdurlar için kampanya başlattığını duyurdu. Dernekten "Bağışlayacağınız 1 şişe su bile hayati önem taşıyor" çağrısı yapıldı.

Türkiye birbiri ardınca yaşanan orman yangınları ile mücadele ederken bir taraftan da yaralar sarılmaya başlandı.

Manavgat'ta 5 kişinin hayatını kaybetmesine, çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan orman yangınları sonrası Şanlıurfa Rahmet Derneği Gaziantep, Hatay ve İstanbul'dan da platformların desteği ile harekete geçti. Mağdur olan vatandaşlar için bir yardım kampanyası başlatan dernek, "Manavgat'ta yangından etkilenen tüm ailelerimize yerinde yardımları ulaştırmak amacıyla Manavgat'a gidiyoruz. Bağışlayacağınız 1 şişe su bile hayati önem taşıyor." diyerek vatandaşlara destek çağrısında bulundu.

Dernek afet bölgesine ulaştırmak üzere su, bebek bezi, bebek maması, yanık kremi, hijyen pedi, konserve yiyecek, ıslak mendil, meyve suyu, ayran, boğaz pastili yardımı bekliyor.

Öte yandan dernek kampanyaya online alışveriş ile destek verileceğini belirterek "Dileyen olursa online alışveriş olarak marketlerden kapıya teslimat olacak şekilde Antalya'da ürünlerin toplanacağı adres mevcuttur" ifadelerine yer verdi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum