Ölüm Yolu İçin imza Kampanyası Başlatıldı.;

Ölüm Yolu İçin imza Kampanyası Başlatıldı.

Şanlıurfa...

Yıllardır ölüm yolu olarak tabir edilen tek şeritli Şanlıurfa-Gaziantep yolunun duble yol yapılabilmesi için vatandaşlar, imza kampanyası başlattı.Şanlıurfa-Gaziantep yolunda neredeyse kazanın olmadığı bir gün yok! Yaşanan bu kazaların çoğu ölümlü kaza olarak kayıtlara geçiyor. Kazaların yaşanmasının asıl nedeninin yolun tek şeritli olmasından kaynaklandığını belirten güzergâhı kullanan araç sürücüleri, bu duruma bir an önce bir çare bulunması yönünde yetkililerden talepte bulunarak imza kampanyası başlattı.
 
“KADERİMİZ HER GEÇEN GÜN ÖLÜM OLMAMALI”
İmza kampanyası platformu “change.org” üzerinden Yemlihan Şimşekli isimli şahıs tarafından başlatılan kampanyada,  şu ifadelere yer verildi:
“Yıllardır ölüm yolu olarak anılan bize her geçtiğimizde çaresizliğimizi hatırlatan,her gün binlerce insanın canının bir öneminin olmadığını yüzümüze vuran Şanlıurfa-Suruç karayolunun yapılmasını istiyoruz. Her geçen gün haberlere bakıp bir yakınımızı bu yolda kaybettik mi diye düşünmekten sıkıldık. Şanlıurfa’nın tüm ilçeleriyle olan bağlantı yolları duble yolken bizim kaderimiz her geçen gün ölüm olmamalı buna artık dur demeliyiz. Sende kampanyamıza destek vererek her geçen gün bu yolda gerçekleşen ölümlere dur diyebilirsin.”
Bu arada 1 gündür başlatılan kampanyaya şimdiden 680 kişinin imza ile destek verdiği görüldü.
BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum