Kırıkçı; Akçakale Teşkilatımız Seçim Olacakmış Gibi Çalışıyor;

Kırıkçı; Akçakale Teşkilatımız Seçim Olacakmış Gibi Çalışıyor

Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Kırıkçı; Akçakale'de açıklama yaptı....

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Akçakale ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe ziyaretleri kapsamında Akçakale İlçesinde kurumları, vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Başkan Kırıkçı Akçakale ziyaretinde AK Parti Akçakale İlçe Başkanlığını, Akçakale Belediye Başkanlığını, Akçakale Kaymakamlığını, vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.
Akçakale’de ilk ziyaretini AK Parti Akçakale İlçe Başkanlığına yapan Kırıkçı burada teşkilat üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen Kırıkçı ,Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile birlikte teşkilat mensupları ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. İlçede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri teşkilat ziyaretinin ardından Akçakale Belediyesi ziyaret ederek Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Belediye Meclis üyeleri ile bir dizi toplantı gerçekleştirerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
“AKÇAKALE’NİN BİZDEN BEKLENTİLERİNİ İSTİŞARE ETTİK”
Kırıkçı İlçe ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Göreve geldiğimizden bu yana yüklü, hızlı ağır bir temponun içerisindeyiz. Bugünde Akçakale ilçemizde öncelikle kendimizi, teşkilatlarımızı hangi çalışmaları yürüteceğimizi, partimizin bizden beklentilerini, Akçakale’nin bizden beklentilerini istişare ettik. 2019 Yerel seçimlerinde rekor kıran ilçelerimizin başında gelen Akçakale Urfa’nın kalesi konumundadır. Bizlerde bu teveccüh karşısındaki minneti yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla Akçakaleli vatandaşlarımıza gösterdik göstermeye de devam edeceğiz. Bugünkü ziyaretimizde de gördüğümüz üzere Akçakale teşkilatımız yarın seçim olacakmış gibi büyük bir azim ve özveriyle görevlerine devam ediyor. Ben misafirperverliklerinden dolayı teşkilatımıza ve Akçakale halkımıza çok teşekkür ediyorum ”dedi.
AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık yaptığı açıklamada ise ”AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Meclis Üyelerimizle birlikte İl Başkanımız Sayın Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldik. İlçemizle ilgili büyük bir samimiyetle istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Gayemiz, önceden kırmış olduğumuz rekorlarımıza önümüzdeki seçimlerde bir yenisini daha eklemek. Bunun için gece gündüz demeden halkımızla iç içe, aynı kararlılıkla bıkmadan, usanmadan bu kutlu yolda yolumuza devam ediyoruz. İnşallah hep beraber Akçakale için daha çok çalışıp nice rekorlar kıracağız. Bizleri ziyaret eden İl Başkanımıza ve heyetine teşekkür ediyorum “dedi.
Başkan Kırıkçı ve Yönetimi kurum ziyaretlerinin ardından sahada esnaf ve vatandaşları ziyaret edip gelen talepleri ve önerileri dinleyerek İlgili birimlere aktardı.
BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum