Çocuk Hastanelik oldu Babası Köpek Saldırısında Kızım yaşamayabilirdi..;

Çocuk Hastanelik oldu Babası Köpek Saldırısında Kızım yaşamayabilirdi..

Gündem Haberleri; 5 yaşındaki Alaz köpek saldırısında hastanelik oldu...

Haberler; Sahibi tarafından gezdirilen saldırgan köpek, minik Alaz'ın kulağını kopardı. Hastaneye kaldırılan küçük kıza 300 dikiş atıldı.

 

Düzce Akçakoca'da, oyun oynamak için dışarı çıkan 5 yaşındaki Alaz İkra İlhande, sahibinin elinden kaçan 'Danua' cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Çocuk Kulağından yaralanan ve köpekten tek başına kurtulamayan küçük kızın yardımına çevredekiler koştu.

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı

4 saat süren ameliyatın ardından açıklama yapan doktor, 300 dikiş attıkları kulağın kopmak üzereyken kurtarıldığını ancak duyma kaybı yaşamayacağını aktardı.

KIZIM YAŞAMAYABİLİRDİ

Olayın ardından Alaz'ın babası Sinan İlhande,  "Komşumuzun köpeği sahibinin elinden kaçarak kızıma saldırıyor. Komşularımın sayesinde altından alınıyor. Orada komşularım olmasaydı, kızım yaşamayabilirdi. En büyük hasar kulağında. Psikolojik olarak zaten söylemiyorum bile. Plastik cerrahide 4 saat müdahale ile ameliyat gerçekleşti. Karşı taraftan şikayetçiyim. Buradan kızım sağlıklı şekilde çıktıktan sonra adalet çerçevesinde girişimlerde bulunacağım. Benim başıma geldi, başkasının başına gelmesin." dedi.

 

CANIMDAN CAN GİTTİ

Köpeğin tehlikeli tür olduğunu belirten baba, "Canımdan can gitti. Kızımın ameliyatta olduğu 4 saat bana 40 yıl gibi geldi. Bu yüzden kimsenin başına gelmesin. Köpeğin sahibini tanımıyorum. Alt sokakta olması gerekirken bizim sokaktaydı. Çocuk bilse gitmezdi. 'Bir anlık bir şey yapmaz' diyerek düşünüp yaklaşmış olabilir. Kızım arkadaşına gitmişti. Kızımın durumu şu an iyi ama kalıcı bir hasar olacak diyorlar." dedi.

GEREKLİ BAŞVURULARIMIZI YAPACAĞIZ"

Başkalarının çocuğuna zarar gelmemesi için sahibinin elinden alınarak, barınağa verilmesi amacıyla girişimde bulunacağını belirten İlhande, "Köpeğin alınması için gerekli mercilere başvuru yaptık. Şu anda henüz bir işlem yapılmış değil. Gerekli başvurularımızı yapacağız. Başkasının çocuğuna zarar vermesin. Benim canımdan can gitti. İnşallah herkes gerekli hassasiyeti gösterir ve bizim mağduriyetimizi görür." diye konuştu.

Öte yandan saldırgan köpeğin sahibinin, elinden alınmasını istemediği köpeğini başka yere götürdüğü belirtiliyor.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum