Bozova'da Aileler Arasında Kavga ;

Bozova'da Aileler Arasında Kavga

...

Bozova’da amca çocukları arasında yaşanan sopalı kavganın görüntüsü dehşete düşürdü. Evlatları arasındaki tartışmayı bahane ederek kavgaya tutuşan iki amca çocuğu eşleri ve evlatları önünde birbirini acımasızca dövdü.
Gün geçmiyor ki Urfa’da sokak ortasında insanların acımasızca birbirine vurduğu bir görüntü ortaya çıkmasın. Geçtiğimiz günlerde Urfa’da kardeşler arasında sokak ortasında çıkan miras kavgası hala akıllardayken aynı olayın benzeri Bozova’da yaşandı. Görüntülerde yaşananlar ile nedenleri arasında pek bir fark yok aslında. Miras kavgasında kardeşler hınçlarını arabadan çıkarırken Bozova’da amca çocukları hınçlarını birbirlerinden çıkardılar. Görüntüyü izlemek bile insanın canını yakarken amca çocukları birbirlerine hiç acımadan vurabilmiş.


KARDEŞLİĞİ GÖSTERMEK YERİNE KAVGA NİYE?
Ve bu kavga eşlerinin ve çocuklarının gözlerinin önünde yaşanıyor.  Evlatlarına kardeşliği aşılaması gereken bu iki baba, evlatlarına “kavga etmeyi” bire bir ders verircesine gösteriyor. Bu kavgada çocuklar arasındaki çocukça tartışmanın büyümesiyle bu noktaya geliyor. Tabi çocukların tartışması iki amcaoğlu için bahane asıl neden aralarındaki bir avuç toprağın anlaşmazlığı.


EŞİNİN DAYAK YEDİĞİ ANLARI KAYDA ALDI!
O korkunç anları ise kavga edenlerden birinin eşi telefonla kayda alıyor. Artık o da neyi hesap ettiyse aralarına girmek yerine telefondan görüntüye almış yaşananları.  Mahalle kadının “imdat” çığlığıyla yankılanırken kavganın dozu düşmeden sürüyor. Kavga amca çocuklarından birinin yere düşmesiyle son bulurken karşı tarafın siniri dinmediğinden ola ki küfürler hakaretler savurmayı sürdürüyor.  Bir yandan kavgayı kayda alıp diğer yandan olayı soğukkanlı bir şekilde anlatan kadının sesi yaşadığı korkuyu yansıtıyor.


BİHA



 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum