Başkan Mehmet Kuş Öğrencilere Kırtasiye Desteği Sağladı;

Başkan Mehmet Kuş Öğrencilere Kırtasiye Desteği Sağladı

Eyyübiye haberleri...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının açılışında Yamaçaltı okulunda öğrencilerle bir araya gelerek, kırtasiye malzemesi ve eğitim seti hediye etti.Pandemi nedeniyle uzun bir süre yüz yüze eğitime kapalı olan okullar, öğrencilere kapılarını açtı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da eğitim-öğretim yılının açılışında soluğu Yamaçaltı okulunda aldı. Okulda düzenlenen eğitim öğretim açılış programına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Yamaçaltı Okul Müdürü Mehmet Canbeyli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Eğitim-öğretim yılının başlamasının mutluluğunu yaşayan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Kuş ve beraberindekiler öğrencilere başarılar dileyip, kırtasiye malzemesi ve eğitim seti hediye etti.



KUŞ, “GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZDA”
Eğitim camiasının ve öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Yeni Eğitim ve Öğretim yılımızın önce ilçemize, ilimize ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Bugün Eyyübiye İlçemizin kırsal bölgelerini Ak Parti MKYK Üyemiz Vildan Polat, Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Moğal ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Demir ile dolaşıyoruz. Burada maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize eğitim seti ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Eğitimi önemsiyoruz, çocuklarımızı önemsiyoruz. Çünkü geleceğimiz çocuklarımızda. Eğitim öğretim yılının tekrardan hayırlı olmasını dilerim. “dedi.



POLAT, “İLK DERS YILININ İLK ZİLİNDE BİR ARAYA GELDİK”
AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat da, eğitime sunmuş olduğu katkılardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür edip,” Yeni Eğitim ve Öğretim yılının ilçemize, ilimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugün Eyyübiye İlçemizin Yamaçaltı kırsalında Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş, Eyyübiye İlçe Başkanımız Mehmet Moğal ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Demir ile öğrencilerimizin ilk ders yılının ilk zilinde bir araya geldik. Eğitime destek veren her zaman eğitimin yanında olan Belediye başkanımız Mehmet Kuş’a yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim. “ ifadelerini kullandı.



Öğrencilerin uzun bir aradan sonra tekrardan okullarına kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyip,” Yeni Eğitim ve Öğretim yılımızın hayırlı olmasını diliyorum. Rabbimin öğrencilerimizi yeni eğitim yılında bir araya getirmesine şükürler ediyoruz. Herkese hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.
Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ise şunları söyledi;” Uzun bir aradan sonra çocuklarımızın okula kavuşmasında yanlarında olduk. Yamaçaltı İlkokulu’muzdayız. Burada gerek okulumuzun gerek öğrencilerimizin sorunlarını giderdiği için Başkanımız Mehmet Kuş’a çok teşekkür ediyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılı tekrardan hayırlı olsun.”

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum