Ali Babacan Şanlıurfa Açıklamaları Çiftçimizin Ödediği Elektrik Fiyatı Yüzde 168 Zamlandı;

Ali Babacan Şanlıurfa Açıklamaları Çiftçimizin Ödediği Elektrik Fiyatı Yüzde 168 Zamlandı

Şanlıurfa Son Dakika Haberleri; Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Şanlıurfa konuşması Çiftçimizin ödediği elektriğin fiyatı 3 sene 3 ayda %168 artmış, %168....

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Şanlıurfa'da Eyyübiye ilçe kongresinde ki açıklamaları ve satırbaşları..

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan  Çiftçimizin ödediği elektriğin fiyatı 3 sene 3 ayda %168 artmış, %168.


Ali Babacan: Bize düşen sorumluluk; bu toprakların köklü demokrasi tecrübesinden aldığımız güçle, ülkemizde yaşanan demokratik gerilemeye artık bir son vermektir.

 AK Parti, ağır bir ekonomik ve siyasi krizin ardından iktidarı devralmıştı. İktidarın ilk yılları; kararların ortak akla dayanarak alındığı yıllardı. AB istikametinde attığımız adımlar, ülkemizin insan hakları ve demokratikleşme tarihine altın harflerle yazıldı.

ali babacan şanlıurfa, eyyübiye kongresi, sondakika urfa, urfahaber

 Türkiye; İstanbul Sözleşmesi’ni hazırlayan bir ülkeydi. 2013 yılına geldiğimizde kişi başı millî gelirin 12 bin 500 doları aştığı bir ülke olmuştuk. O günlerde elde edilen olağanüstü başarılara katkı vermiş olmak benim için hep bir onur kaynağı olacaktır.

Herkes düşmanlaştırıldı bu ülkede, herkes. Tabii düğün böyle olunca kamber eksik olur mu? O da yerini aldı. Krizlerin ortağı Bahçeli, yine her zamanki gibi şu andaki krizin de ortağı.

Kendi vatandaşıyla kavgalı olan iktidar her geçen gün yeni bir kutuplaştırmaya giderek yeni düşmanlar üretiyor. Kendi vatandaşıyla kavgalı olan iktidar ve iktidarın küçük ortağı bu ülkenin dertlerine çözüm üretemez!

Çiftçimizin durumu ortada. Girdi maliyetleri aldı başını gitti. Bunun temelinde döviz kuru var.

Dövizdeki yükseliş ekonominin her alanına sirayet ediyor. Tarımda yaşadığımız pahalılık, artan girdi maliyetleri hepsi dövizden. Çiftçimizi bu yükün altında daha da ezilmekten kurtaracağız. Çiftçimizin dertlerine DEVA olacağız!

Çiftçimizin ödediği elektriğin fiyatı 3 sene 3 ayda %168 artmış, %168.


Bugünlerde yeni bir askeri operasyonun sesleri geliyor. Hükûmete sesleniyorum: Sakın ha yapılacak veya yapılabilecek askeri operasyonları ekonominin bozulmasına mazeret olarak göstermeyin. Ekonomi zaten bozuldu. Böyle bir kolaycılığa kaçmayın.
Kendi becerisizliklerini ve basiretsizliklerini örtmek adına her zaman bir başka olayları kendilerine bahane eden iktidar artık bunu başaramayacak. Halkımız bütün gerçekleri gözleriyle görmektedir.

Keyfî yönetim, Merkez Bankası’nı talimatla çalışan bir kurum haline getirdi. Biz, Merkez Bankası’nı tam bağımsız hale getireceğiz.

Bağımsızlığı ve denetlenebilirliği esas kılan liyakatli kadrolarla birlikte Merkez Bankası’nı düzenleyeceğiz ve asla siyaseti Merkez Bankası’na sokmayacağız!

Şanlıurfatv Haber

Ayrıntılar Gelecek...

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum