AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, Kurban Bayramı Mesajı;

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, Kurban Bayramı mesajı...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. 

Gülender Açanal mesajında, “Müslüman alemi için birlik ve beraberliğin pekiştiği, paylaşmanın, dayanışmanın zirveye ulaşacağı mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşayacağımız bir bayram olması temennisiyle, dünyamızı ve ülkemizin saran Covid 19 salgınının bir an önce bitmesi dileği ile yasakların olmayacağı nice bayramlara ulaşmamız tek arzumuzdur.
Geçtiğimiz yıl Covid 19 salgını sonrası getirilen yasaklar bayramlarımızı uzak geçirmemize sebep olmuştu. Normalleşme ile geçireceğimiz bu bayram bizler için son derece değerlidir. Normalleşmenin yerini normal hayatın alması ancak toplumsal bağışıklığın oluşabilmesi ile mümkün olacaktır. Devletimizin aşı temini sonrası, yaş aralığına bakılmaksızın 18 yaş ve üstü tüm vatandaşlarımız istediği yerde aşılanabilmektedir. Değerli hemşerilerimden ricam, herkesin vakit geçirmeden aşılarını yaptırması, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarıdır. Kapalı alanlarda bir süre daha kalabalık oluşmamasına dikkat edersek ve kurallara uyarsak, Allah’ın izni ve keremiyle bir sonraki Kurban Bayramına hem Hac farizamızı yerine getirecek hem de yaşlılarımızın ellerini öpüp sevdiklerimizle sıkıca kucaklaşabileceğiz. Kendimiz ve sevdiklerimiz için aşımızı olalım.
Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman olduğu gibi bu bayramda da milletimizin huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan güvenlik güçlerimize ve kamu görevlilerimize görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Mübarek günde Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, Gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler diliyor, değerli hemşerilerim başta olmak üzere milletimizin ve bütün İslam Âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, sizlere saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum